POLITYKA PRYWATNOŚCI

ODPOWIEDZIALNY

1. tożsamość
Firma: Loida Manzaneque Martiarena, CIF: 48361270K, reż. Pocztowe: C / ONCE DE MAYO 7, 6D, 03700 DÉNIA (ALICANTE), telefon: (+ 34) 634 141 787, e-mail: admin@homespain.net

CEL

2. Rozszerzony opis celu / celów leczenia:
Będziemy traktować Twoje dane do zarządzania administracyjnego, księgowego i podatkowego; reklama i poszukiwanie handlowe.

OCHRONA

3. Okresy lub kryteria przechowywania danych:
Podane dane osobowe będą przechowywane tak długo, jak długo utrzymane zostaną stosunki z firmą, a zainteresowana strona nie zażąda ich usunięcia, będą one przechowywane zgodnie z warunkami prawnymi ustalonymi w kwestiach podatkowych i rachunkowych, biorąc pod uwagę ostatnią korespondencję .

DECYZJE

4. Zautomatyzowane decyzje, profile i logika stosowana:
Firma NIE będzie podejmować automatycznych decyzji, profili ani logiki stosowanej do swoich danych.

LEGITYMACJA

5. Legitymacja poprzez wykonanie umowy:
Ponieważ traktowanie jest konieczne do wykonania umowy handlowej, w której jesteś stroną, stwierdza się, że tego rodzaju umowa jest wspomnianą umową handlową lub stosunkiem przedumownym.

Ponieważ przekazywanie danych osobowych jest wymogiem prawnym lub umownym oraz niezbędnym warunkiem podpisania wyżej wymienionej umowy, zainteresowana strona jest informowana, że ​​jest zobowiązana do podania danych osobowych, a także, że konsekwencje nieprzestrzegania tej zasady mogą spowodować niedostarczenie zamówionej usługi.

ODBIORCY

6. W okresie trwania leczenia Loida Manzaneque Martiarena nie dokonuje cesji, z wyjątkiem obowiązku prawnego ani przeniesienia.

PRAWA

Zainteresowana strona może skorzystać z następujących praw:

Prawo do żądania dostępu do twoich danych osobowych.
Prawo do żądania sprostowania lub usunięcia.
Prawo do żądania ograniczenia leczenia.
Prawo do sprzeciwu wobec leczenia.
Prawo do przenoszenia danych.
Prawo do wycofania udzielonej zgody.
Każdy ma prawo do uzyskania potwierdzenia, czy przetwarzamy dane osobowe na jego temat w firmie. Zainteresowane osoby mają prawo dostępu do swoich danych osobowych, a także do żądania sprostowania nieprawidłowych danych lub, w stosownych przypadkach, żądania ich usunięcia, gdy między innymi dane nie są już potrzebne do celów, które zostały zebrane.

W niektórych okolicznościach zainteresowane strony mogą zażądać ograniczenia przetwarzania ich danych, w takim przypadku zachowamy je tylko w celu wykonania lub obrony roszczeń. W niektórych okolicznościach oraz z przyczyn związanych z ich szczególną sytuacją zainteresowane strony mogą sprzeciwić się przetwarzaniu ich danych. W takim przypadku firma zaprzestanie przetwarzania danych, z wyjątkiem ważnych uzasadnionych powodów lub wykonania lub obrony ewentualnych roszczeń.

Jeśli wyraziłeś zgodę na określony cel, masz prawo wycofać udzieloną zgodę w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem traktowania opartego na zgodzie przed jej wycofaniem.

W tym celu możesz skorzystać z formularzy dostarczonych przez firmę lub napisać list do Loidy Manzaneque Martiarena, C / ONCE DE MAYO 7, 6D, 03700 DÉNIA (ALICANTE), możesz również wysłać wiadomość e-mail na adres: admin@homespain.net

W przypadku, gdy uważasz, że Twoje prawa zostały naruszone w związku z ochroną twoich danych osobowych, szczególnie gdy nie uzyskałeś satysfakcji z korzystania ze swoich praw, możesz złożyć wniosek do właściwego organu kontroli ochrony danych za pośrednictwem jego strony internetowej: www .agpd.es.

Zgodnie z postanowieniami artykułu 21 ustawy 34 / 2002 o usługach społeczeństwa informacyjnego i handlu elektronicznego, jeśli nie chcesz otrzymywać więcej informacji o naszych usługach, możesz zrezygnować z subskrypcji na następujący adres e-mail firmy : admin@homespain.net wskazując w temacie „Nie wysyłaj e-maili”.

POCHODZENIE DANYCH

Dane osobowe, które przetwarzamy w HOMESPAIN.net pochodzą bezpośrednio od Ciebie:

Kategorie przetwarzanych danych to:

Dane identyfikacyjne
Kody identyfikacyjne lub hasła
Adresy pocztowe lub elektroniczne
Informacje handlowe
Dane ekonomiczne
Dane szczególnie chronione nie są przetwarzane.

POLITYKA COOKIES

Korzystanie z plików cookie
Strona internetowa www.homespain.net należąca do Loidy Manzaneque Martiarena wykorzystuje pliki cookie.

Pliki cookie to pliki pobierane na komputer podczas uzyskiwania dostępu do niektórych stron internetowych. Pliki cookie umożliwiają stronie internetowej, między innymi, przechowywanie i pobieranie informacji o nawykach przeglądania użytkownika lub jego zespołu oraz, w zależności od zawartych w nich informacji i sposobu, w jaki korzystają ze swojego sprzętu. Ponadto usprawniają proces przeglądania, ponieważ zezwalają witrynie na oferowanie użytkownikom informacji, które mogą być interesujące w zależności od ich wykorzystania, treści.

Jeśli nie chcesz otrzymywać plików cookie, skonfiguruj przeglądarkę internetową, aby usunąć je z dysku twardego komputera, zablokować je lub powiadomić o ich zainstalowaniu. Aby kontynuować bez zmian w konfiguracji plików cookie, wystarczy kontynuować na stronie internetowej.

Zgoda
Pliki cookie, których używamy, nie przechowują żadnych danych osobowych ani żadnych informacji, które mogą Cię zidentyfikować, chyba że chcesz się dobrowolnie zarejestrować w celu korzystania z usług, które świadczymy lub otrzymywania informacji o promocjach i interesujących treściach.

Przeglądając i kontynuując naszą stronę internetową, wyrażasz zgodę na wykorzystanie wyżej wymienionych plików cookie oraz na warunkach zawartych w niniejszej polityce plików cookie. Jeśli nie wyrażasz zgody, wyślij wiadomość e-mail na adres admin@homespain.net

Jak zablokować lub usunąć zainstalowane pliki cookie
Możesz zezwolić, zablokować lub usunąć pliki cookie zainstalowane na komputerze, konfigurując opcje przeglądarki. Informacje o tym, jak to zrobić, w odniesieniu do najpopularniejszych przeglądarek, można znaleźć w linkach, które znajdują się poniżej:

Eksplorator: https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647

Firefox: http://support.mozilla.org/en/kb/Delete%20cookies

Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

Informujemy jednak o możliwości, że dezaktywacja dowolnego pliku cookie uniemożliwia lub utrudnia nawigację lub świadczenie usług oferowanych na stronie internetowej.

Modyfikacje
Witryna www.homespain.net należąca do Loida Manzaneque Martiarena może modyfikować tę politykę plików cookie zgodnie z wymogami prawnymi. Lub w celu dostosowania tej polityki do instrukcji wydanych przez Hiszpańską Agencję Ochrony Danych.

Z tego powodu zalecamy użytkownikom okresowe odwiedzanie witryny. Gdy w niniejszej polityce dotyczącej plików cookie wystąpią znaczące zmiany, użytkownicy zostaną powiadomieni za pośrednictwem sieci lub e-mailem do zarejestrowanych użytkowników.